Print this page

42. Sajam namještaja • 11 - 15. april 2018. godine

Jadranski sajam nudi uspješnu platformu za brojne mogućnosti i prednosti predstavljanja drveta kao potpuno prirodnog i obnovljivog materijala, najznačajnijim domaćim i inostranim proizvođačima namještaja. 
 
Ciljevi Sajma namještaja su podsticanje tržišnog interesa, promocija domaćih noviteta, dizajnerskih rješenja i drugih potencijala domaće industrije finalnih proizvoda i sveukupnih aktivnosti ove industrijske grane u Crnoj Gori.
 
 
42. Sajam namještaja okuplja kompanije koje se bave proizvodnjom i prometom namještaja za stanovanje, stilskim i klasičnim namještajem, baštenskim namještajem, kao i projektovanjem enterijera i izrade namještaja po mjeri. 
Prisustvo kompanija i proizvođača iz inostranstva, kolektivni nastupi u organizaciji regionalnih državnih i privrednih komora, strukovnih udruženja i agencija, dodatno afirmiše međunarodni karakter Sajma.
Jadranski sajam se trudi stvoriti jedinstvenu platformu za povezivanje nauke, proizvodnje i trgovine na održivi rast ovog sektora u zemlji, u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama. Izlagačima koji ove godine budu izložili najkvalitetniji, najinovatniji i najbolje dizajniran namještaj, žiri će dodjeliti prestižne nagrade EXPO TROPHY.

Za dodatne informacije i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju, želeći Vam uspješan sajamski nastup.

Tel: 00382 33 410 405, mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
S poštovanjem,
 
Nada Mirjanić
Projekt menadžer
 
 

42. Sajam namještaja i 12. Sajam umjetnina • 11 - 15. april 2018.

42. Sajam namještaja i 12. Sajam umjetnina ART EXPO 11 - 15. april 2018.

ARHIV 2017. Foto Galerija

ARHIV 2017. Video Galerija

ARHIV 2016. Foto Galerija.

ARHIV 2016. Video Galerija.

ARHIV 2015. Foto Galerija